ارزش غذایی گوشت شترمرغ در مقایسه با سایر گوشت ها

 

illustration-of-cholesterol-blocking-artery

گوشت شتر مرغ بهترین انتخاب برای دوست داران سلامت جسم و جان، به دلیل چربی کم و کلسترول کمتر نسبت به دیگر گوشت های قرمز است. همچنین آهن موجود در گوشت شترمرغ، تا حد زیادی با سبک زندگی امروزی ما مطابقت دارد. واقعیت این است که آهن بیولوژیک موجود در این گوشت سبب شده است شتر مرغ یک منبع پروتئین ایده آل برای افراد مبتلا به کم خونی باشد.

 

ارزش غذایی گوشت

(بر اساس بخش‌های ۸۵ گرمی)

گوشت

کالری

پروتئین(گرم)

چربی(گرم)

کلسترول(میلی گرم)

غزال

۱۳۰

۲۲

۳

۶۲

شتر مرغ

۹۷

۲۲

۲

۵۸

گاو

۲۴۰

۲۳

۱۵

۷۷

بره

۲۰۵

۲۲

۱۳

۷۸

مرغ

۱۴۰

۲۵

۷

۷۲

بوقلمون

۱۵۹

۲۴

۶

۷۲

*اطلاعات عرضه شده توسط بولتن وزارت کشاورزی ایالات متحده “ارزش غذایی انواع گوشت”

درباره حامد رحمانی پور

1 پاسخ به ارزش غذایی گوشت شترمرغ در مقایسه با سایر گوشت ها
  1. ممنون از سایت خوبتون


[بالا]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *