۷ دلیل برای روی آوردن به مصرف گوشت شتر مرغ

beef

در جهان امروز، گوشت شتر مرغ به بخشی از رژیم غذایی مردم تبدیل شده است و عاشقان مصرف گوشتمی توانند استیک و فیله لذیذ شترمرغ و سایر محصولات آن را با خیال راحت نوش جان نمایند چرا که دانش و آگاهی، پشتوانه این گوشت سالم و این انتخاب، انخابی از روی آگاهی است. ویژگی های گوشت شترمرغ، آن را انتخابی ایده آل برای آشپز های در منزل و سرآشپزها در هنگام آماده سازی غذاهای سبک و مغذی با طعم های عالی برای وعده ناهار و شام می سازد.

ویژگی های گوشت شتر مرغ در هر ۱۰۰ گرم گوشت:

  • چربی کم – فقط ۱٫۴ گرم

  • غنی از پروتئین – بالای ۲۲ گرم

  • کلسترول کمتر به نسبت به دیگر گوشت های قرمز – فقط ۶۰ میلی گرم

  • کلاژن پایین – قابل هضم تر از گوشت قرمز

  • یک منبع خوبی از آهن بیولوژیک در دسترس – ۳٫۲ میلی گرم

  • حدود ۳۷۷ کیلوژول انرژی

  • عاری از هورمون های محرک رشد

درباره حامد رحمانی پور

1 پاسخ به ۷ دلیل برای روی آوردن به مصرف گوشت شتر مرغ
  1. مطلب بسیار خوبی بود.ممنون


[بالا]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *