۷ دلیل برای روی آوردن به مصرف گوشت شتر مرغ
در جهان امروز، گوشت شتر مرغ به بخشی از رژیم غذایی مردم تبدیل شده است و عاشقان مصرف گوشتمی توانند استیک و فیله لذیذ شترمرغ و سایر محصولات آن را با خیال راحت نوش جان نمایند چرا که دانش و آگاهی، پشتوانه این گوشت سالم و این انتخاب، انخابی از روی آگاهی است. ویژگی های گوشت شترمرغ، آن را انتخابی ایده آل برای آشپز های در منزل و سرآشپزها در هنگام آماده سازی غذاهای سبک و مغذی با طعم های عالی برای وعده ناهار و شام می سازد.
ویژگی های گوشت شتر مرغ در هر ۱۰۰ گرم گوشت:
-
چربی کم – فقط ۱٫۴ گرم
-
غنی از پروتئین – بالای ۲۲ گرم
-
کلسترول کمتر به نسبت به دیگر گوشت های قرمز – فقط ۶۰ میلی گرم
-
کلاژن پایین – قابل هضم تر از گوشت قرمز
-
یک منبع خوبی از آهن بیولوژیک در دسترس – ۳٫۲ میلی گرم
-
حدود ۳۷۷ کیلوژول انرژی
-
عاری از هورمون های محرک رشد
مطلب بسیار خوبی بود.ممنون