سوپ گردن شترمرغ

سرآشپز دلیسا هستم.

من هیچ وقت از طبخ غذا سیر نمی‌شوم چرا که عاشق کارم هستم و از اینکه هر روزم را با فکر و ایده جدید برای آشپزی آغاز می‌کنم لذت می‌برم.
امروز کلی کار دارم و می‌خواهم برای چند کار به بیرون بروم، تازه کلی خرید هم دارم که باید انجام دهم. اوه چه روز شلوغی. صبح زود از خانه بیرون زدم و حوالی ساعت ۲ بعد از ظهر به خانه رسیدم، خسته و گرسنه در حالی که در فکر خوردن غذا بودم، یادم افتاد چند روز پیش یک بسته برگر شترمرغ تهیه کرده‌ام و فروشنده برایم از ویژگی‌های بی‌نظیر برگر گفته بود، برگری خالص و ترکیبی از گوشت تازه شترمرغ، کمی ادویه و پیاز و دیگر هیچ، خوشحال بودم که برای امروز نیاز به صرف وقت زیاد در آشپز خانه ندارم و می‌توانم با سرعت برگر را آماده کنم و پس از خوردن کمی استراحت کنم و برای یک شام لذیذ وساده تدارک ببینم.

لینک دانلود دستورپخت: برگر شتر مرغ

 

درباره حامد رحمانی پور

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *